Open lasagne met oesterzwammen

Ingrediënten (4 personen)
- 1 dubbele borstfilet van braadkip
- 500 g oesterzwammen
- 4 takjes peterselie
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 200 g verse roomkaas (type Philadelphia)
- 70 g grana padano
- 6 verse lasagnevellen (250 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- peper en zout
Bereiding
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes. Snij de kipfilet in blokjes van 1 cm. Snipper de knoflook, sjalot en peterselie fijn. Schraap krullen van de grana padano.
Kook de lasagnevellen gaar in lichtgezouten water gedurende 5 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de kippenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 5 min. kleuren aan alle kanten.
Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat 5 min. goed meebakken.
Roer er de verse roomkaas onder, de helft van de grana padano en 2/3 van de peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.
Snij alle lasagnevellen in 2. Per persoon gebruik je 3 halve lasagnevellen. Verdeel er de mengeling tussen.
Bestrooi met de rest van de peterselie en de grana padano en serveer onmiddellijk met een stukje stokbrood.
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes. Snij de kipfilet in blokjes van 1 cm. Snipper de knoflook, sjalot en peterselie fijn. Schraap krullen van de grana padano.
Kook de lasagnevellen gaar in lichtgezouten water gedurende 5 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de kippenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 5 min. kleuren aan alle kanten.
Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat 5 min. goed meebakken.
Roer er de verse roomkaas onder, de helft van de grana padano en 2/3 van de peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.
Snij alle lasagnevellen in 2. Per persoon gebruik je 3 halve lasagnevellen. Verdeel er de mengeling tussen.
Bestrooi met de rest van de peterselie en de grana padano en serveer onmiddellijk met een stukje stokbrood.