• Onze bedrijfsvisie
  • Oesterzwammen
    • Zelf kweken
    • Gezond
    • Recepten
  • Shiitake
    • Zelf kweken
  • Productieproces
  • Foto's
  • Verkooppunten
  • Contact
  • La production
  • La vision d'entreprise
  • Points de vente
  • Les Pleurotes
    • Pleurotes à domicile
    • Profil santé
    • Recettes
  • Le Shiitake
    • Shiitake à domicile
  • Contact
  • Photos

Open lasagne met oesterzwammen

Foto
Ingrediënten (4 personen)
  • 1 dubbele borstfilet van braadkip
  • 500 g oesterzwammen
  • 4 takjes peterselie
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g verse roomkaas (type Philadelphia)
  • 70 g grana padano
  • 6 verse lasagnevellen (250 g)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Bereiding
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes. Snij de kipfilet in blokjes van 1 cm. Snipper de knoflook, sjalot en peterselie fijn. Schraap krullen van de grana padano.
Kook de lasagnevellen gaar in lichtgezouten water gedurende 5 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de kippenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 5 min. kleuren aan alle kanten.
Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat 5 min. goed meebakken.
Roer er de verse roomkaas onder, de helft van de grana padano en 2/3 van de peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.
Snij alle lasagnevellen in 2. Per persoon gebruik je 3 halve lasagnevellen. Verdeel er de mengeling tussen.
Bestrooi met de rest van de peterselie en de grana padano en serveer onmiddellijk met een stukje stokbrood.
Foto
© Vanysacker – Coghe


  • Onze bedrijfsvisie
  • Oesterzwammen
    • Zelf kweken
    • Gezond
    • Recepten
  • Shiitake
    • Zelf kweken
  • Productieproces
  • Foto's
  • Verkooppunten
  • Contact
  • La production
  • La vision d'entreprise
  • Points de vente
  • Les Pleurotes
    • Pleurotes à domicile
    • Profil santé
    • Recettes
  • Le Shiitake
    • Shiitake à domicile
  • Contact
  • Photos