• Onze bedrijfsvisie
  • Oesterzwammen
    • Zelf kweken
    • Gezond
    • Recepten
  • Shiitake
    • Zelf kweken
  • Productieproces
  • Foto's
  • Verkooppunten
  • Contact
  • La production
  • La vision d'entreprise
  • Points de vente
  • Les Pleurotes
    • Pleurotes à domicile
    • Profil santé
    • Recettes
  • Le Shiitake
    • Shiitake à domicile
  • Contact
  • Photos

De bereiding van oesterzwammen 

Het is aanbevolen de oesterzwammen niet te wassen, gezien ze snel veel water absorberen. Maak ze schoon met een paddenstoelenborsteltje of een vochtige doek. Verwijder vervolgens de onderste beschadigde delen.
​
Oesterzwammen bestaan uit stevig vlees en moeten vrij lang gekookt of gebakken worden. Men kan ze koken, bakken op een hoog vuur in boter of olie of frituren. Voeg pas op het laatste zout, peper en kruiden toe. 

Recepten

Kip met aardappelen, oesterzwammen en venkel

Wok met noedels en oesterzwammen

Pasta (papardelle) met paddenstoelen

Open lasagne met oesterzwammen

Oesterzwammentaart

Lauw slaatje met oesterzwammen

Oesterzwamkroketten

Foto
© Vanysacker – Coghe


  • Onze bedrijfsvisie
  • Oesterzwammen
    • Zelf kweken
    • Gezond
    • Recepten
  • Shiitake
    • Zelf kweken
  • Productieproces
  • Foto's
  • Verkooppunten
  • Contact
  • La production
  • La vision d'entreprise
  • Points de vente
  • Les Pleurotes
    • Pleurotes à domicile
    • Profil santé
    • Recettes
  • Le Shiitake
    • Shiitake à domicile
  • Contact
  • Photos